Kuituverkon tuotteet ja palvelut

Kattavan verkon ja räätälöityjen palveluiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme taloudelliset ja tehokkaat tiedonsiirtoratkaisut. Toimipisteet yhdistävä valokuituverkko poistaa välimatkojen merkityksen; luotettavan teknologian ja varmennetun kuituverkon ansiosta suuret tietomäärät siirtyvät nopeasti jopa 100 Gbps nopeuksilla, ympäri Suomen.

Tarjoamme huippunopeaa yhteyspalvelua DWDM-aallonpituustuotteilla, lähiverkkojen yhdistämis- ja reitityspalveluita L2VPN- ja L3VPN tekniikoilla, sekä vuokraamme mustaa kuitua. FNE-Finland Oy:n siirtoverkkoa käytetään asiakasverkkojen yhdistämisen lisäksi myös internet-yhteyksien toteuttamiseen.

FNE-Finland Oy:n avulla asiakkaidemme ei tarvitse miettiä valokuitukaapeleiden reittejä tai teknisiä yksityiskohtia. Tiedonsiirron asiantuntijoina hoidamme yhteyksien toimittamisen, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Konsultointi

Tarjoamme asiantuntijapalveluita verkon suunnittelussa ja rakentamisessa. Asiantuntijamme auttavat Internet-reitityksiin, TV-kuvan siirtoon tai alueverkkototeutuksiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisätietoja.